Svetovanja in izobraževanja z pomočjo psihoanalize

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno stranjo beyondmind upravlja Zavod Beyondmind, ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani beyondmind, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

 

Splošni pogoji poslovanja pri naročilu na E-novice in  pri prijavi na brezplačen posnetek vodene sprostitve

Zavod Beyondmind bo osebne podatke naročnika (vsakega, ki se naroči na E-novice in brezplačno vodeno sprostitev) uporabljalo za izpolnjevanje obveznosti naročniškega razmerja. Podatki se uporabljajo in shranjujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB-1, UL RS 94/2007). Z naročilom naročnik dovoljuje, da podjetje njegove osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega vedenja, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izvodih ali v storitvah, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke podjetja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje in zbiranje naročil. Podjetje lahko osebne podatke hrani in obdeluje neomejeno oziroma do pisnega preklica privolitve naročnika. Naročniku pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, UL RS 20/98–78/11).

 

Dostopnost informacij

(povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
a. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
b. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev

d. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
f. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke

g. način plačila in dostave,
h. časovno veljavnost ponudbe,
i. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop

j. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
 

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih, jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.