fokus, jasnost in kreativnost

Vsak človek je svet zase, zato potrebuje unikaten načrt za trajnostne notranje spremembe. S krepitvijo notranje umirjenosti dosežemo jasnost, fokus, kreativnost in notranje zadovoljstvo.

 

REZULTATI PROGRAMA:

1. Podpora pri oblikovanju želenega vzpostavljanja novih navad7. Korporacijska meditacija  z učenjem različnih tehnik, ki je prihajajoč trend obvladovanja stresa zahodnega sveta prilagojen  mentaliteti in dinamiki organizacijskih procesov.9. Uvajanje regenerativnih tehnik dihanja in  mentalnih treningov  za doseganje boljše koncentracije na delovnem mestu.

2. Odpiranje kreativnih potencialov , ker stres zapira ljudi, ustvarja konflikte in zatira potenciale ter kreativne rešitve.

3. Sistematični mentalni trening kombiniran s sprostitvenimi tehnikami  za doseganje večje jasnosti misli in manj mentalne obremenjenosti.

E-novice

Prijavite se in poslali vam bomo brezplačen posnetek vodene sprostitve
S prijavo soglašam, da se posredovani podatki uporabijo za namene poslovne komunikacije. Več o politiki zasebnosti.

Zadnja objava na blogu

12.08.2019
Kako ravnati s pasivno agresivnim sodelavcem?

Pasivna agresija je izrazit simptom Slovencev. Povprečen Slovenec je raje tiho, ko da bi tvegal z jasnim mnenjem izpostaviti svoj prav, ker je bil naučen biti pasiven. To je del naše kulture, mentalitete, vzgoje, narodne nezrelosti, odvisnosti, majhnosti, ipd,…

Pasivno bi bilo reči, da se tega ne da spremeniti. Globlji vpogled v ta mehanizem in znanje o tem kako ga preseči,  sta le prva v vrsti, da ozavestimo najprej sebe in s tem pomagamo k dvigu čustvene inteligence okolice.

Sledite nam

Beyondmind socialna omrežja