Dogodki

Delavnica obvladovanja stresa

25.09.2020

V slovenski populaciji več kot tretjina ljudi trpi za anksiznimi motnjami, nespečnostjo, depresijo in somatomorfnimi motnjami. Če na to dodamo še nevrotske, stresne in razpoložejske motnje se številka dvigne nad 50%.

To pomeni, da več kot milion Slovencev trpi za duševnimi motnjami. 

Te težave se da omiliti ali odpraviti s pravim - strokovnim pristopom k obvladovanju stresa.

DELAVNICA: Čustvena inteligenca in dobri odnosi na delovnem mestu

15.09.2020

Čustvena inteligenca vpliva na to, kako ljudje obvladujemo sebe in kako iz sebe dobimo najboljše, brez da bi se nam bilo potrebno spreminjati.

Obvladovanje čustev (kot samo en steber čustvene inteligence)  v trenutku, ko to najbolj potrebujemo - npr. konfliktna situacija, ne pomeni samo dobre stopnje ozaveščenosti, ampak tudi primerno regulacijo čustvenih impulzov, kar je v poslovnem svetu ena najbolj zaželjenih medodnosnih veščin.

 

Delavnica: Čustvena inteligenca in dobri odnosi na delovnem mestu

29.01.2020

Izobraževanje vam omogoča, da sprostite moč čustvene inteligence zaposlenih in vam pomaga odkleniti njihov celoten potencial. Postanite vešči reševanja čustvene dinamike vaših zaposlenih, tako, da pridobite nove kompetence, spretnosti in strokovno znanje. S tako razvitimi potenciali posameznikov, skupin in celotne organizacije lahko dosežete poslovni cilj z novimi rešitvami.

Delavnica obvladovanja stresa

07.11.2019

Stres ne vpliva le na naše zasebno življenje in zdravje, temveč tudi na delo v organizacijah. 

Delavnice za obvladovanje stresa pomagajo posameznikom, da se skozi učenje specifičnih tehnik naučijo obvladati stres in prepoznajo lastne vedenjske in mentalne vzorce ter omejitve, ki so najpogosteje vzrok stresa, ki ga doživljajo. Mehanizmi, ki skozi prepoznavo in regulacijo stresorjev dvigujejo čustveno inteligenco, pripomorejo k samoobvladovanju, zavedanju in učinkovitem obvladovanju odnosov na delovnem mestu.

  • 1

E-novice

Prijavite se in poslali vam bomo brezplačen posnetek vodene sprostitve
S prijavo soglašam, da se posredovani podatki uporabijo za namene poslovne komunikacije. Več o politiki zasebnosti.

Zadnja objava na blogu

01.09.2020
Interpretacija sanj

»Potem, ko smo prehodili ozko sotesko in nenadoma prispeli na vzpetino, kje se poti delijo in se  na vse strani odpira najlepši razgled, lahko za trenutek postojimo in premislimo, kam bomo krenili najprej.

Podobno se godi tudi nam, potem, kos smo dosegli prvo interpretacijo sanj. Stopili smo v jasnino nenadnega spoznavanja. Sanje niso brez pomena, niso nesmiselne, ne implicirajo, da del našega predstavnega zaklada spi, medtem, ko se drugi prebuja. Sanje so povsem pojaven psihičen pojav, so izpolnitev želje.«, je v pismu prijatelju napisal Freud.

V vrsticah njegove knjige Interpretacija sanj, Freud namigne na to, da se bomo kljub množici vprašanj razveselili tega spoznanja. In res je tako. Interpretacija sanj je (vsaj po mojih izkušnjah) ravno toliko zanimiva in navdušujoča, kot lahko postane grenko spoznanje, ki odpira pot v odstiranje tega, kar je še za poiskati.

 

Sledite nam

Beyondmind socialna omrežja